Lubartowska 6

(wg numeracji przedwojennej, obecnie Lubartowska 12)

6. Klatka schodowa: drewniana
7. Pokrycie dachu: dach pokryty blachą
8. Brak balkonów
9. Zakłady fabryczne i handlowe: fabryka cukierków, sklep spożywczy

• projekt rozszerzenia wystawy przy ul. Lubartowskiej 6 w Lublinie, wł. Jozefa Korngolda: zdjęcie sklepu od frontu, plan elewacji budynku (1:50), przekrój (1:50), rzut (1:50), wyk. Michał Krzywicki

• projekt poszerzenia otworu sklepowego dla Gitty Rosset Lublin ul. Lubartowska 6: plan elewacji (1:50), przekrój sklepu (1:50), rzut (1:50), szczegóły urządzenia reklamowego (1:20), wyk. Michał Krzywicki

• projekt przebudowy sklepu na nieruchomości nr 6 przy ul. Lubartowskiej w Lublinie wł. Zelig Gutglik (plan na tekturze): widok domu od ulicy (1:100), parter (1:100), piwnica (1:100), przekrój budynku (1:100), znaczenie barw, plan orientacyjny (1:10000), plan sytuacyjny (1:500), wyk. A. Gruchalski

• plan remontu oficyny na posesji w Lublinie ul. Lubartowska 6, wł. "ŻEL – ROL" spółka z oo, odpow. LUBELSKA HURTOWNIA ŻELAZA I ART. ROLNICZYCH: widok od podwórza, przekrój budynku, piętro, parter, plan orientacyjny (1:1000), plan sytuacyjny (1:250), wyk. Michał Krzywicki

• projekt powiększenia otworu sklepowego dla firmy "GODEL WIKTOR I PORĘBSKI STANISŁAW" przy ul. Lubartowskiej nr 6 Lublinie

APL, Inspekcja Budowlana, sygn. 2569