HGIS Lublin to serwis zawierający informacje o historii miasta i regionu, który umożliwia wyszukiwanie informacji na temat osób, wydarzeń, miejsc i źródeł. Informacje te prezentowane są na interaktywnych mapach, wykorzystujących historyczne źródła kartograficzne.

Serwis dedykujemy naszemu zmarłemu koledze Tadeuszowi Przystojeckiemu.

Teatr NN

Katalog główny działu przemysłowego 1932/33, Państwowa Koedukacyjna Szkoła Przemysłowo-Handlowa w Lublinie - RUBINSZTAJN Rywka Łaja

APL, zespół nr 543/1: Państwowa Szkoła Koedukacyjna Przemysłowo-Handlowa w Lublinie, sygn. 2, Dział przemysłowy katalog główny kl. I, II, III (1932-1933)

• Data publikacji: 1932 – 1933

Nazwisko: RUBINSZTAJNÓWNA