„Kurier Lubelski” (1925)

Było to pismo poświęcone sprawom gospodarczym.

[RozwińZwiń]

Było to pismo poświęcone sprawom gospodarczym. Wychodziło w poniedziałki i dni poświąteczne, wydawane i redagowane przez Kazimierza Szczepańskiego. Znany jest tylko pierwszy numer tego czasopisma z 25 czerwca 1925 roku.

„Kurier Lubelski” (1925)Bezpośredni odnośnik do tego akapituWróć do spisu treściWróć do spisu treści

Tytuł: „Kurier Lubelski” pismo poświęcone sprawom gospodarczym
Wydawca i redaktor: Kazimierz Szczepański (1925)
Miejsce wydania: Lublin
Częstotliwość: tygodnik
Numeracja: 1925, nr 1 (25 czerwca)
O czasopiśmie: W 1925 roku wychodziło pismo „Kurier Lubelski” poświęcone sprawom gospodarczym, wydawane i redagowane przez Kazimierza Szczepańskiego. Ukazywało się w poniedziałki i dni poświąteczne. W zbiorach bibliotek: BUW i KUL zachował się tylko nr 1 i nie wiadomo ile takich numerów się ukazało (być może tylko ten jeden).