HGIS Lublin to serwis zawierający informacje o historii miasta i regionu, który umożliwia wyszukiwanie informacji na temat osób, wydarzeń, miejsc i źródeł. Informacje te prezentowane są na interaktywnych mapach, wykorzystujących historyczne źródła kartograficzne.

Serwis dedykujemy naszemu zmarłemu koledze Tadeuszowi Przystojeckiemu.

Teatr NN

Wykaz abiturientów Szkoły Handlowej Męskiej i Gimnazjum Męskiego im. Vetterów - KRONENBERG Berysz Josef

APL, zespół nr 534: Prywatne Męskie Gimnazjum i Liceum im. A. i J. Vetterów w Lublinie, sygn. 1, Abiturienci Szkoły Handlowej Męskiej w Lublinie od 1928. Gim. Męskiego im. Vetterów Zgromadzenia Kupców w Lublinie (1909-1938)

• Data publikacji: 1927

Nazwisko: KRONENBERG