"Mama nie chciała nas zepsuć" - Sarah Tuller - fragment relacji świadka historii [TEKST]
poszukiwaniu Lubliniaków. USA 2010, dzieciństwo, rodzina i dom rodzinny, życie codzienne „Mama nie chciała nas zepsuć” Moja mama była bardzo zajęta już życiem towarzyskim. Jako matka ona była cudowną matką, ale ona nie wiedziała za dużo jak mówić do dzieci. Ona była więcej business lady niż matką. Ja nie pamiętam ani razu czy ona była na podłodze ze mną czytać. Ja pamiętam, ona siedziała na krześle i ja siedziałam na podłodze czytać. To jest różnica. To robi dużą różnicę dla dzieci. Ja nie pamiętam ani razu, żeby ona była na podłodze, rzucała piłkę czy do mego brata, czy dla mnie, czy coś. Ona mi kupiła tą piłkę i powiedziała: „Bawcie się” ale ona się z nami nie bawiła. To jest taki typ kobiety....