To był cały czas "Ogród" - Lech Przychodzki - fragment relacji świadka historii [TEKST]
Okazało się, że trzeba szukać trochę w tym kierunku, który zaczynaliśmy w Jakubowicach, a tak się składa, że Longin, który już w zasadzie wtedy wpisywał się w ekipę, ściągnął Romka Muszyńskiego, czyli Tytusa, który w zasadzie może napisał ze cztery wiersze w życiu, natomiast był świetnym grafikiem, świetnym happenerem, potrafił działać w terenie, plastycznie. Dzięki niemu wróciliśmy w teren, ale już w zupełnie innej formie, przemyślanej bardzo i rozgrywającej konkretne rzeczy. To był cały czas "Ogród", z tymże, powiadam, po Łodzi przychodzi czas zupełnie nowej ekipy. I tutaj ekipa, prawie do końca, do [19]79 roku nie ulega żadnym zmianom. Ekipę tworzą wtedy: Pietrzela, Longin Szparaga, Tytus Muszyński, Sewer Goszczyński - muzyk, multiinstrumentalista, który potrafił tak samo grać na keyboardzie, na kilku rodzajach gitar, na fletach, na jakichś instrumentach hinduskich, na tabli, więc, no była z niego wielka pociecha z...